Index | Contact | Preturi | Magazin Online Transmisii date | Alarma | Coaxiale | Telefonice | Audio, video | Cabluri YSLY -JZ -OZ


Cabinete metalice, dulapuri rack 3U, 7U, 9U, 12U, 16U, 22U, 26U, 32U, 36U, 42U / 600x450 - 600x600 - 600x800 - 600x1000 - 800x800 - 800x1000


 
 
 

pentru comenzi
VEZI PRETURILE

 
   
  Catalog online de conductori si cabluri pentru toate aplicatiile electrice (alimentare cu electricitate, sisteme de alarmare pentru efractie si incendiu, telecomunicatii, interfoane, telefonie, networking, transmisii de date, audio, video, radio, tv, gsm )  
Cabluri pentru transmisii de date (telecomunicatii)
 1. Index

 2. Contact

 3. Cabluri transmisii de date
  3a.  cablu ecranat tip LiYCY
  3b.  cablu dublu ecranat
  3c.  cablu ISDN tip PCM
  3d.  cablu pt. interfete RS
  3e.  cablu Profibus, tip Siemens

 4. Cabluri pentru alarmare
  4a. cablu alarmare pentru efractie
  4b. cablu alarmare pentru incendiu

 5. Cabluri coaxiale
  5a. cablu coaxial 75 Ohm
  5b. cablu coaxial 50 Ohm

 6. Cabluri telefonice
  6a. cablu telefonic de interior
  6b. cablu telefonic de exterior

 7. Cabluri audio, video si CCTV
  7a. cablu de semnal mono
  7b. cablu de semnal stereo plate
  7c. cablu de semnal stereo rotunde
  7d. cablu tip boxe
  7e. cablu CCTV

 8. Notiuni de fizica elementara

 

    Tipurile de cabluri din categoria transmisii de date:
- cabluri ecranate (cu tresa) pentru date LiYCY cu sectiuni 0,50 / 0,75 / 1.00 / 1,50 / 2,50 mm cu un numar de la 2 la 25 de fire/cablu
- cabluri dublu ecranate (cu tresa + folie) LiY(st)CY cu sectiune de 0,22 mm cu un numar de 2 pana la 25 de fire/cablu
- cabluri pentru aplicatii ISDN (cod PCM) compuse din 2 pana la 16 perechi de fire solide cu diametrul de 0,5 mm, torsadate si ecranate pe perechi plus ecran general pentru intregul cablu
- cabluri pentru interfetele RS, de legatura intre device-ul RS din computer si utilajul industrial
- cabluri ProfiBUS, tip Siemens
 
Submeniul categoriei Cabluri pentru transmisii de date:
1. cablu ecranat tip LiYCY
2. cablu dublu ecranat tip LiY(St)CY
3. cablu ISDN tip PCM
4. cablu pt. interfete RS, tip RS-422 si RS-485
5. cablu Profibus, tip Siemens
 
Codurile cablurilor tipice ecranate pentru date si semnal:
 
LiYY Cablu de semnal, flexibil cu conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Marcare conductori conf. DIN 47100.
LiYY TP Cablu de semnal flexibil cu perechi torsadate de conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Marcare conductori conf. DIN 47100.
LiYCY Cablu de semnal flexibil, ecranat cu tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC.
LiHCH Cablu de semnal flexibil, ecranat cu tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru cu izolatie si manta fara halogen. Marcare conductori conf. DIN 47100.
LiYCY TP Cablu de semnal flexibil, ecranat cu tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC, organizati in perechi torsadate si cu manta din PVC. Marcare conductori conf. DIN 47100.
Li2YCY TP Cablu de semnal flexibil, ecranat cu tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in polietilena, organizati in perechi torsadate si cu manta din PVC. Marcare conductori conf. DIN 47100.
LiY(st)Y Cablu de semnal flexibil, ecranat cu folie din Al. dublata cu poliester + fir de continuitate din cupru multifilar torsadat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC.
LiY(st)Y-TP Cablu de semnal flexibil, ecranat cu folie din Al. dublata cu poliester + fir de continuitate din cupru multifilar torsadat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Conductorii grupati in perechi torsadate, marcare conf DIN 47100.
LiY(st)CY Cablu de semnal flexibil, ecranat cu folie din Al. dublata cu poliester + fir de continuitate din cupru multifilar torsadat + tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Marcare conductori conf DIN 47100.
LiY(st)CY-TP Cablu de semnal flexibil, ecranat cu folie din Al. dublata cu poliester + fir de continuitate din cupru multifilar torsadat + tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Marcare conductori conf DIN 47100. Conductorii grupati in perechi torsadate.
LiY(st)CY-PIMF Cablu de semnal flexibil, ecran individual pt. fiecare pereche cu folie din Al. dublata cu poliester + fir de continuitate din cupru multifilar torsadat + ecran comun: tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Conductorii grupati in perechi torsadate.
JE-LiHH Cablu de semnal pt. ind. electronica, flexibil, ecranat cu tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru, izolatie si manta fara halogen. Marcare conductori conf. DIN/VDE 0815.
JE-Y(st)Y Cablu de semnal pt. ind. Electronica ,ecranat cu folie din Al. dublata cu poliester din cupru stanat. Conductori din cupru unifilar izolati in PVC si cu manta din PVC. Marcare conductori conf. DIN/VDE 0815.
JE-H(st)H Cablu de semnal pt. ind. Electronica ,ecranat cu folie din Al. dublata cu poliester din cupru stanat. Conductori din cupru unifilar izolatie si manta fara halogen. Marcare conductori conf. DIN/VDE 0815.
JE-LiY(st)Y Cablu de semnal pt. ind. Electronica, flexibil, ecranat cu folie din Al. dublata cu poliester din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Marcare conductori conf. DIN/VDE 0815.
JE-LiYCY Cablu de semnal pt. ind. electronica, flexibil, ecranat cu tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolati in PVC si cu manta din PVC. Marcare conductori conf. DIN/VDE 0815.
JE-LiHCH Cablu de semnal pt. ind. electronica, flexibil, ecranat cu tresa impletita din cupru stanat. Conductori multifilari din cupru izolatie si manta fara halogen.. Marcare conductori conf. DIN/VDE 0815.
 
Index | Contact | Preturi | Magazin Online Transmisii date | Alarma | Coaxiale | Telefonice | Audio, video | Cabluri YSLY -JZ -OZ


Cabinete metalice, dulapuri rack 3U, 7U, 9U, 12U, 16U, 22U, 26U, 32U, 36U, 42U / 600x450 - 600x600 - 600x800 - 600x1000 - 800x800 - 800x1000


CONTACT:

Telefon: 0729.00.58.40
Fax: 0378.107.302
Mail: admin@cabluri.net

PARTENERI:

Cabluri Kables, Arbori si arbusti, Onemgrand, E-cablu, Romtelteks, Limitatoare de viteza

CONTINUT:

cabluri telefonice, telefonie, telecomunicatii, transmisie de date, alarmare, incendiu, semnalizare, comanda si control, ecranate, coaxiale, audio, video, tv