Index | Contact | Preturi | Magazin Online Transmisii date | Alarma | Coaxiale | Telefonice | Audio, video | Cabluri YSLY -JZ -OZ


Cabinete metalice, dulapuri rack 3U, 7U, 9U, 12U, 16U, 22U, 26U, 32U, 36U, 42U / 600x450 - 600x600 - 600x800 - 600x1000 - 800x800 - 800x1000


 
 
 

pentru comenzi
VEZI PRETURILE

 
   
  Catalog online de conductori si cabluri pentru toate aplicatiile electrice (alimentare cu electricitate, sisteme de alarmare pentru efractie si incendiu, telecomunicatii, interfoane, telefonie, networking, transmisii de date, audio, video, radio, tv, gsm )  

Cablu telefonie - cabluri telefonice de interior si exterior

1. Index

 2. Contact

 3. Cabluri transmisii de date
  3a.  cablu ecranat tip LiYCY
  3b.  cablu dublu ecranat
  3c.  cablu ISDN tip PCM
  3d.  cablu pt. interfete RS
  3e.  cablu Profibus, tip Siemens

 4. Cabluri pentru alarmare
  4a. cablu alarmare pentru efractie
  4b. cablu alarmare pentru incendiu

 5. Cabluri coaxiale
  5a. cablu coaxial 75 Ohm
  5b. cablu coaxial 50 Ohm

 6. Cabluri telefonice
  6a. cablu telefonic de interior
  6b. cablu telefonic de exterior

 7. Cabluri audio, video si CCTV
  7a. cablu de semnal mono mono
  7b. cablu de semnal stereo plate
  7c. cablu de semnal stereo rotunde
  7d. cablu tip boxe
  7e. cablu CCTV

 8. Notiuni de fizica elementara

   
Tipuri de cabluri telefonice:
1. Fir saritor (2 conductori de 0,5 mm diametru impletiti -torsadati-). Se foloseste pentru conexiuni interioare prin tubulatura.
2. Cabluri flexibile, plate pentru conexiuni aparate. Se fabrica cu 2,4,6 si 8 fire. Se utilizeaza pentru conexiunile priza-aparat si se mufeaza cu conectori RJ 11 si RJ 45.
3. Brida telefonica. Este un cablu telefonic de exterior simplu format din 2 fire sau 2 fire active plus fir de sustinere. Se foloseste pentru conectarea unui singur numar de telefon intre caseta de conexiuni si consola abonatului.
4. Cabluri telefonice pentru instalatiile telefonice interioare. Sunt cabluri rotunde cu un numar de la 1 la 100 de perechi formate din perechi rasucite (torsadate) de conductori solizi de 0,5 mm diametru. Cod uzual TCYY
5. Cabluri telefonice de exterior. care pot fi: urbane, interurbane; subterane, de canalizatie si aeriene.

Click pe tipul de cablu dorit:

  Cablu telefonic de interior
  Cablu telefonic de exterior

Codurile utilizate in Romania pentru cablurile telefonice de exterior si de interior (pentru instalatii)

TCY Fir saritor cu conductori din cupru pentru conexiuni in repartitoare cablu telefonice.
TiCu Brida cablu telefonica de interior cu conductori din cupru.
TBUOY Brida cablu telefonica de exterior cu conductori din otel zincat.
TBLA Brida cablu telefonica de exterior cu conductori din cupru, autopurtata cu sufa de otel.
TLiAPPYp Cablu cablu-telefonic-plat cu conductori multifilari pentru cordoane de linie.
TLAYYp Cablu cablu-telefonic-plat cu fir leonic pentru cordoane spiralate.
TCYY Cablu cablu-telefonic-de interior cu una sau mai multe perechi de conductori (cupru solid). Izolatia-PVC mantaua-PVC
TCY(st)Y Cablu cablu-telefonic-de interior cu una sau mai multe perechi de conductori cu ecran static comun din folie de aluminiu dublata cu poliester. Izolatia-PVC mantaua-PVC
TC2Y(st)EYR Cablu cablu-telefonic-de interior cu una sau mai multe perechi de conductori cu ecran static comun din folie de aluminiu dublata cu poliester si ecran suplimentar din tresa impletita. Izolatia-polietilena masiva, mantaua - FR-PVC ("flame retardant-PVC" - cu intarziere la foc si autostingere)
TC2Y(st)EH Cablu cablu-telefonic-de interior cu una sau mai multe perechi de conductori cu ecran static comun din folie de aluminiu dublata cu poliester si ecran suplimentar din tresa impletita. Izolatia-polietilena masiva, mantaua - LSZH conf. IEC 332-3 ("low smoke zero halogen" - cu emisie redusa de fum; fara halogen)
PCM Cablu cablu-telefonic-si trs. date de interior cu perechi de conductori ecranate individual cu folie de aluminiu, nivelul 2 de ecranare(comun): folie de aluminiu , nivelul 3 de ecranare(comun): tresa impletita; mantaua - FR-PVC conf. IEC 332-1.
TU2YL2Y Cablu cablu-telefonic-subteran (canalizatie), urban (local) cu izolatie din polietilena masiva, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena.
TU2YFL2Y Cablu cablu-telefonic-subteran (canalizatie), urban (local) cu izolatie din polietilena masiva, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena.,miezul cablului etansat cu gel.
TU2Y2YL2Y Cablu cablu-telefonic-subteran (canalizatie), urban (local) cu izolatie din polietilena masiva, manta - polietilena, ecran din banda de aluminiu si manta exterioara din polietilena.
TU2YfsL2Y Cablu cablu-telefonic-subteran (canalizatie), urban (local) cu izolatie din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena.
TU2YfsFL2Y Cablu cablu-telefonic-subteran (canalizatie), urban (local) cu izolatie din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena; miezul cablului etansat cu gel.
TU2YfsF2YL2Y Cablu cablu-telefonic-subteran (canalizatie), urban (local) cu izolatie din polietilena celulara cu strat exterior masiv, manta din polietilena, ecran din banda de aluminiu si manta exterioara din polietilena; miezul cablului etansat cu gel.
TU2YfsLYR Cablu cablu-telefonic-subteran (canalizatie), urban (local) cu izolatie din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu si manta FR-PVC; miezul cablului etansat cu gel.
TU2YfsFL2YAb2Y Cablu cablu-telefonic-subteran (direct in sapatura) urban, armat cu benzi de otel zincat, avand izolatia din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu, manta interioara si manta exterioara din polietilena.
TU2YL2YA Cablu cablu-telefonic-autopurtat urban (local) cu izolatie din polietilena masiva, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena. Purtatorul - sufa din otel zincat.
TU2YfsL2YA Cablu cablu-telefonic-autopurtat urban (local) cu izolatie din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena. Purtatorul - sufa din otel zincat.
TU2YfsFL2YA Cablu cablu-telefonic-autopurtat urban (local) cu izolatie din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena; miezul cablului etansat cu gel. Purtatorul - sufa din otel zincat.
TI2YfsFL2Y Cablu cablu-telefonic-subteran, interurban cu izolatie din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu si manta din polietilena; miezul cablului etansat cu gel.
TI2YfsFL2YAb2Y Cablu cablu-telefonic-subteran interurban, armat cu benzi de otel zincat, avand izolatia din polietilena celulara cu strat exterior masiv, ecran din banda de aluminiu, manta interioara si manta exterioara din polietilena.
 
 

 

Index | Contact | Preturi | Magazin Online Transmisii date | Alarma | Coaxiale | Telefonice | Audio, video | Cabluri YSLY -JZ -OZ


Cabinete metalice, dulapuri rack 3U, 7U, 9U, 12U, 16U, 22U, 26U, 32U, 36U, 42U / 600x450 - 600x600 - 600x800 - 600x1000 - 800x800 - 800x1000


CONTACT:

Telefon: 0729.00.58.40
Fax: 0378.107.302
Mail: admin@cabluri.net

PARTENERI:

Cabluri Kables, Arbori si arbusti, Onemgrand, E-cablu, Romtelteks, Limitatoare de viteza

CONTINUT:

cabluri telefonice, telefonie, telecomunicatii, transmisie de date, alarmare, incendiu, semnalizare, comanda si control, ecranate, coaxiale, audio, video, tv